Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΓΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ.

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΣΚΩΦ "ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ"

*Προσευχή για τη δωρεά της ευχής του Ιησού* *Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού!* *Το όνομα Σου προσκυνούν άγγελοι και άνθρωποι.* *Το όνομα Σου τρέμουν οι δυνάμεις του Άδου.* *Το όνομα Σου είναι έμπιστο όπλο προς εκδίωξη των εχθρών.* *Το όνομα Σου καταφλέγει αμαρτίες και πάθη.* *Το όνομα Σου παρέχει δύναμη στους αγώνες, επανασυγκροτεί τον διασκορπισμένο νου στην ακεραιότητα του και τον πλουτίζει με αρετές προς εκπλήρωση των εντολών Σου.* *Το όνομα Σου επιτελεί θαύματα και μας ενώνει μαζί Σου, χαρίζει ειρήνη και χαρά εν Πνεύματι Αγίω και στην αιώνια ζωή τη Βασιλεία των Ουρανών.* *Χά... περισσότερα »

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΣΚΩΦ " Αγαπητή μου, πού να κρυφτούμε τώρα από τις ασθένειες και τις θλίψεις, αφού μόνο με αυτές ακόμη κάπως και κάποιοι σωζόμαστε;"

*Αγαπητή εν Κυρίω Ν. Π.!* *Σας στέλνουμε την εικόνα του Θεραπευτή αγ. Παντελεήμονα, για να μην παραπονείστε πια για ασθένειες μόλις πονέσετε, καλέστε τον για βοήθεια.* *Αγαπητή μου, πού να κρυφτούμε τώρα από τις ασθένειες και τις θλίψεις, αφού μόνο με αυτές ακόμη κάπως και κάποιοι σωζόμαστε;* *Γράφετε για τον γιο σας ότι γύρισε άλλος άνθρωπος. Πώς αλλιώς; Είδε από κοντά την πραγματική σημερινή ζωή και δεν έχει πια ψευδαισθήσεις. Λυπάμαι τη νεολαία. Οι ενήλικοι άνθρωποι δεν μπορούν να επεξεργαστούν τα τεκταινόμενα, τι να πούμε για όσους ξεκινούν τη ζωή. Τις σπουδές βέβαια πρέπ... περισσότερα »