Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αυτοκίνητο: Ειδήσεις 22 Φεβ 2019



Πηγή: www.autotriti.gr


Δείτε τη σεντάν έκδοση του Civic που συνδυάζει την πρακτικότητα του 4θυρου αμαξώματος με την κομψότητα του hatchback, ενώ με το 1,5 λτ. VTEC Τurbo μοτέρ, πάει αέρα.



Μικρά μοντέλα, μεγάλες οθόνες: καλοδεχούμενες, ή πεταμένα λεφτά;



Εσύ τι XC τύπος είσαι; Η SUV οικογένεια της Volvo έφτασε αισίως τα 3 μέλη, αφού στο πρωτότοκο XC90 προστέθηκε το ΧC60 και πιο πρόσφατα ο βενιαμίν XC40. Ποιο ταιριάζει σε εσένα;



Δείτε μερικά από τα κλειδιά των κατασκευαστών premium και supercar οχημάτων, που μας έχουν κάνει εντύπωση, τόσο από πλευράς σχεδίασης, όσο και τεχνολογικού προφίλ.



Οι μπόρες του χειμώνα, μπορούν εύκολα να γίνουν πολύ επικίνδυνες για την ασφάλειά μας στους δρόμους. Δες τώρα πως να είσαι έτοιμος σε περίπτωση που ρίξει... καρέκλες.




Σε δύο εκδόσεις θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η νέα και πολυαναμενόμενη Mercedes-AMG A45.



Ο λόγος φυσικά για την Ferodo! Την κορυφαία μάρκα φρένων, που αποτελεί έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες, τόσο σε πρώτη εγκατάσταση, αλλά και aftermarket.



Επιτρέπεται να οδηγούν το αυτοκίνητο ή πρέπει να δηλώνονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ώστε να καλύπτονται;



H Toyota είναι έτοιμη να δώσει το μοτέρ που βρίσκεται στην «καρδιά» της Supra και στην Lexus IS.


Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνουν την πρώτη τους παγκόσμια πρεμιέρα οι Mercedes GLC και CLA Shooting Brake, όπως επιβεβαίωσε επίσημα η γερμανική μάρκα. Ωστόσο αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά μοντέλα που θα βρίσκονται στο περίπτερο της φίρμας.



Αυτό είναι το concept-έκπληξη που μόλις παρουσίασε η Peugeot. Γνωρίστε το.


Περισσότερες ειδήσεις: www.autotriti.gr